Mamici de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
adelapop spune:
a.cicel am citit acum ca mai ai 30 de zile pana la nunta
ce frumooooos
iti doresc sa fii o mireasa frumoasa si fericita
sa nu te streseze nimic (macar sa incerci) si sa et bucuri din plin de aceasta zi minunata in care tu vei fi cea mai importanta. e cea mai frumoasa zi a ta!
sa te bucuri de ea...
14+
lili spune:
Buna fetelor,
Mie tocmai mi-a trecut o raceala urata pe care am tratat-o doar naturist( lamai, ceaiuri,vitamina C, fructe)deci a durat cam o saptamana.
Andreea nu a fost la gradinita, caci la noi la Valenii de Munte nu au fost gaze cateva zile si mi-a fost teama sa nu raceasca si ea.
Eu merg luni la dr.Iosup la eco la ora 9 dimineata.Mai merge cineva?
Date fiind antecedentele mele urate, mi-am facut o tona de anlize , in special la sange si intradevar am descoperit "anticorpi anti-trombocitari prezenti"adica dupa o anumita varsta a sarcinii sangele copilului este respins de organismul meu, si il considera corp strain declansandu-se alte bazaconii.Sper ca exista un antidot.Maine dimineata dr.Tutunaru( care mi-a raspuns prompt la e-mail) este la spital si m-a rugat sa trec pe la el sa rezolvam problema.De asemenea vreau sa ajung luni dimineata si la dr.Anca Lupu de la Coltea, ca sa aflu si parerea unui medic hematolog.
Va pup.
Lili ( 12 saptamani) si Andreea Diana ( 15.02.2002)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by adelapop
a.cicel am citit acum ca mai ai 30 de zile pana la nunta
ce frumooooos
iti doresc sa fii o mireasa frumoasa si fericita
sa nu te streseze nimic (macar sa incerci) si sa et bucuri din plin de aceasta zi minunata in care tu vei fi cea mai importanta. e cea mai frumoasa zi a ta!
sa te bucuri de ea...
14+
Multumesc frumos. Eu incerc,pe cat posibil sa nu ma stresez, mai ales ca am terminat de facut cumparaturile, mai avem doar maruntisuri. In proportie de 98% sunt gata pregatirile. Eu o sa incerc sa ma bucur de zia asta, si sper ca BB va fi in asentimentul meu.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
adelapop spune:
acum am vazut ca mai ai 29 de zile...le numeri ca in armata
o sa vezi ca o sa fie o zi superba.
ar fi bine sa aveti pe cineva de baza care sa va ajute in ziua respectiva - nu trebuie sa stati voi si sa aveti grija ca toate sunt ok.
mi-am amintit de nunta mea si m-am emotionat
14+
emiliapop spune:
Lili cu ce analiza ai descoperit anticorpi astia antitrombocitari?
Cu ATPO?
Poti sa imi dai si mie mailul lui Tutunaru pe mail?
Merci,
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
Kehleyr spune:
Neatza fetelor,
Monica si eu am placenta jos inserata, mi-a spus doctorita aseara cand s-a uitat la ecografie, dar a zis ca mai are timp sa se ridice si nu mi-a recomandat nimic special. Cu ce afecteaza pozitia placentei? Presupun ca daca nasti natural nu are loc bebe sa iasa, dar daca faci cezariana ca mine nu stiu daca influenteaza...
A.cicel, daca aveti posibilitatea sa va cumpere cineva camera de afara (fie din Statele Unite, fie dintr-o tara asiatica - Thailanda etc.) sa stii ca sunt la jumatate de pret. Aici sunt mult prea scumpe.
Cinta aveti petrecerea de nunta in w/end, nu? Sa va distrati cat mai bine si sa va iasa totul asa cum vreti .
Cornelia de mult vreau sa iti spun, l-am admirat pe Eduard pe site, este un scump . Are niste ochisori incredibili!
Am fost aseara la control la doctorita cu rezultatele de la ultimele analize, mi-au iesit toate bune, si cele de anticorpi, si cele de secretii. Mi-a recomandat in continuare Magneziu + vit. B6 si Tardyferon Fol (fier cu acid folic). Mi-a spus ca nu imi da supliment de vitamine dar sa mananc eu multe fructe si legume. Mi-a mai spus sa ma sfatuiesc si cu stomatologul apropo de Zymafluor (dupa sapt. 22) este pentru intarirea dentitiei bebelusului. Dar cred ca iau fara sa ma mai sfatuiesc pentru ca la prima sarcina am luat si a fost foarte bine, eu nu am avut suparari iar Stefi are dentitie buna.
Acum, daca totul este in regula, ma mai vad cu ea pe la jumatatea lui martie... m-am programat la eco morfologica la Iosup pe 8 martie (tot cam ca voi, dar eu sunt in timpul saptamanii ) si o sa imi fac si testul de toleranta la glucoza tot in acea perioada...
A, si am liber la vopsit asa ca marti ma infiintez la coafor , abia astept!!!!
Kehleyr 16+
Am fost aseara la control
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
anasia spune:
buna, burtici!
a.cicel, sa ai cea mai frumoasa nunta!
din pacate ieri am avut o zi grea cu dureri abdominale, care au trecut cu 2 no-spa, dar m-au speriat tare de tot, am plecat si de la serviciu si m-am odihnit;cred ca pana la urma o sa-mi iau un concediu medical;
fetelor sunt in ceata totala: in carti si in calculul trimestrelor, am vazut ca luna 4 incepe cu sapt 13; eu m-am ghidat dupa um pe 30 consideram ca de-abia pe 30 ian intru in luna 4;acum nu mai stiu, am deja 3 luni si o sap(luna 4 incepand de pe 22 ian cum mi-a aparut in calculator) sau intru pe 30 in trim II?hai ca v-am zapacit si pe voi; va pup!
anasia
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
A.cicel, daca aveti posibilitatea sa va cumpere cineva camera de afara (fie din Statele Unite, fie dintr-o tara asiatica - Thailanda etc.) sa stii ca sunt la jumatate de pret. Aici sunt mult prea scumpe.
Ar avea cine sa ne aduca din afara camera, dar iubi nu prea are incredere, daca nu o vede el si nu o testeaza. Ca e tare pretentios. si cred ca are dreptate: dai un ban, da' stii ca face.
Intreba cineva daca am inceput sa cumparam pt BB. Eu mai nou, pe unde merg, numai lucruri pt BB vad: hainite, carucioare, jucarii....cred ca nu mai rezist mult si o sa cumpar ceva. Nu stiu ce, dar sa stiu ca am luat ceva pt BB.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
cornelia_laura spune:
Buna fetelor!
Azi parca e ceva mai bine afara. Eu oricum ma bucur ca e soare, nu suport vremea mohorata.
Kehleyr, multumim de complimente. Ma bucur ca vi cu vesti bune de la doctor. Si eu stiu ca placenta jos inserata pune probleme doar in cazul nasterii naturale. Si sa ne spui marti cum a fost la coafor, sa te faci frumoasa!
anasia, si eu te-as sfatui sa-ti iei concediu medical si sa stai acasa macar cateva zile. Ai grija de tine!
valentina, ma bucur ca ai mai scris, tu care erai printre cele mai vrednice cu scrisul. Eu iti repet ce ti-am mai spus: nu exagera, organismul iti spune singur cand sa iei o pauza. Si incearca sa mai faci si o vizita la doctor.
Eu sper ca zi sau maine sa reusesc sa merg sa-mi caut o pereche de pantaloni/blugi de gravida.
Va pup pe toate.
Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Huacin ce poveste frumoasa ne-ai spus cu animalutele. Eu am catel si pisica. Cu pisica am un pic emotii pentru ca este foarte geloasa. Chiar azi dimineata avenit si s-a inghesuit intre mine si sotul meu, dandu-ma cu tupeu la o parte. Dar sa vezi, cred ca il simte pe bebe, pentru ca uneori seara sau noaptea vine sub plapuma mea si se cuibareste la burta mea, si toarce acolo, iar bebe o simte. Catelul imi cam lasa par, e canish. Probabil ca o sa-l tund mai des. Totusi eu as merge pe varianta ca in primele luni sa nu stea asa de mult pe langa bebe. Mi-e teama sa nu inhaleze bebe parul lor sau mai stiu eu ce. O prietena de a mea, imi zicea ca o sa am probleme cu bebe, daca tin animalele, ca va inhala nu stiu ce spori de la ele si o sa faca diverse alergii cu care va ramane toata viata. Eu stiu copii, care au crescut cu animalute, si asa cum spuneai si tu sunt mult mai sociabili. Si apoi ele sunt foarte curate si bine ingrijite. Bineinteles si foarte atasate de noi. Nu as putea renunta la ele nici in ruptul capului, mai ales ca le avem de atata timp. Ar suferi cumplit. Si eu am crescut cu caine in casa si nu am avut nimic. E adevarat ca nu de bebe, dar orisicat. In plus ele sunt foarte bine educate si nu prea misca in front, decat rar.
A.cicel casa de piatra. Sa aveti o nunta ca in povesti, sa nu te stresezi cum am facut eu, de am scos peri albi la toata lumea. Sa fii o miresica frumoasa. Si sa dea Dumnezeu sa aveti parte de vreme buna si nu de -grade.
Eu intrebam de hainute. Eu dintotdeauna am fost fascinata de hainutele si lucrusoarele pentru bebe. Am vazut niste scoruri prin oras de ti se face pielea gaina. Acum am inceput sa ma stresez cu patut si carut. Am si eu un fix. Mai ales cu carutul. As vrea unul multifunctional. Ce am vazut eu pe internet, se ridica undeva pe la 20 de milioane. E cam mult. Bine nu m-am apucat serios de treaba asta, desi ar trebui. Eu acum nu am prea mare curaj sa ies in oras, decat asa cu masina in weekend, dar cand o sa imi creasca burta si mai mare, cred ca nu o sa ma mai incumet deloc. Ma voi instala direct in pat.